Toerisme Mol logo

Recreatiedomein Zilvermeer

Meer info
Het Zilvermeer is misschien wel onze bekendste toeristische trekpleister. Al sinds 1959 komen elke zomer duizenden toeristen uit binnen- en buitenland van de zon genieten op het hagelwitte strand. Het recreatiedomein is gelegen in een mooie, bosrijke omgeving. Naast een strand met een zwemmeer beschikt het domein over een uitgebreide buitenspeeltuin voor alle leeftijden.

Contactgegevens

Zilvermeerlaan 2
+32 (0)14 82 95 00
Openingsperiode

Dagelijks open van 8.30 uur tot 21 uur.

In het laagseizoen van zonsopgang tot zonsondergang

Voor wie

Voor iedereen

Geschikt voor rolstoelgebruikersJa

Reserveren

Verplicht

Accommodatie

Zwemmen, spelen, sporten, wandelen, vissen en zoveel meer, je kunt het allemaal aan het Zilvermeer. Het domein heeft een uitgebreid aanbod voor groot en klein. Vijf horecazaken en moderne sanitaire voorzieningen staan garant voor een aangename dag.

Faciliteiten

WifiJa
Busparking op wandelafstandJa
Betaalkaarten mogelijkJa
Picknick mogelijkJa

Verblijf

VerblijfsmogelijkheidVakantieparken

Honden toegelaten

Nee
Meer info

Erkenning

logo: De groene sleutel

Recreatiedomein het Zilvermeer is sinds enkele jaren de trotse bezitter van het 'Groene Sleutel' label. 'De Groene Sleutel' is een internationaal keurmerk voor milieuvriendelijke toeristische bedrijven. Met het behalen van de Groene Sleutel engageert dit bedrijf zich om op een duurzame manier te werk te gaan. Er wordt zorgvuldig omgesprongen met water, energie en afval, zonder toe te geven op vlak van comfort.

naar top

Niets missen van Mol? Wij houden je op de hoogte!