Toerisme Mol logo

Een dag gezinspret op het Zilvermeer

De lente is eindelijk in het land! Ideaal om even uit te blazen met heel het gezin. Het Zilvermeer leent zich perfect voor gezinsuitstapjes. Voor jong en oud valt er altijd wat te beleven, weer of geen weer!
foto: Zilvemeer - Speeltuin1.jpg

1. Spelen

Mama en papa kunnen heerlijk terrassen terwijl de kinderen ravotten in de grootste speeltuin van #MooiMol. Dicht bij het terras leven de peuters en kleuters zich uit, terwijl de grotere kinderen verder in de het bos het avontuur opzoeken.

 

2. Varen

Het heldere water kan in de lente nog net te koud zijn om erin te springen. Geen nood! Het Zilvermeer voorziet nog andere manieren om toch van het meer te genieten. Wat dacht je van een tochtje met de waterfiets of de roeiboot?

 

3. Eten

Van al dat spelen krijgt iedereen honger! Je kan in 4 verschillende horecazaken terecht, zowel voor een snelle hap als voor echte culinaire verwennerij.

 

4. Gocarten

Of je nu zelf achter het stuur kruipt, of je aan de zijlijn supportert… Gocarten is altijd een goed idee! Iedereen kan het, en iedereen mag komen kijken. Het Zilvermeer beschikt over verschillende gocarts.

 

5. Minigolfen

Niets beter om een weekend goed te starten dan een spannend wedstrijdje. Daag je broer of zus uit voor een duel! Trakteert de verliezer op een ijsje?

naar top

Niets missen van Mol? Wij houden je op de hoogte!