Toerisme Mol logo

4 unieke plekjes op het Zilvermeer

Het Zilvermeer blijft één van de grootste toeristische trekpleisters in Mol, en terecht! We zijn uitermate blij met zo’n pareltje in onze gemeente. Het zou zonde zijn om dit niet zelf te komen ontdekken. We zetten 4 unieke plekjes op een rij die het Zilvermeer te bieden heeft.

1. Hagelwit strand

Het hagelwitte strand doet een beetje denken aan een onbewoond eiland. Door het witte zand wordt je heel snel bruin, voor velen een groot voordeel! Voor degenen die minder fan zijn van een brandend zonnetje, is er de schaduwrijke ligweide om te ontspannen.

2. Felblauw water

In het midden van het domein vind je de kers op de taart: een prachtige zwemvijver, versierd met fonteintjes en speeltuigen.

3. Sportieve roeiboten

Om je dag ontspanning aan te vullen, beschikt het zilvermeer over tal van sportieve activiteiten. Eén van de vele toppers in de aanbieding is roeien, dit maak je zo spannend of ontspannend als je wil!

4. Terrasjes in de zon

Even uitblazen na een dag water-, strand- en sportplezier? Dat kan perfect op het prachtige terras van één van de 3 horecazaken. Je kan er terecht voor een drankje, lekkere lunch of een heerlijk diner.

Wil je overnachten?

Contactgegevens

Zilvermeerlaan 2
014 82 95 00
naar top