Toerisme Mol logo

B&B Molmento

B&B Molmento is een eigentijdse B&B in een nieuwbouwwoning. De B&B beschikt over 4 kamers voor 2 personen.

Elke kamer heeft een eigen badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet. Je kan er beschikken over private parkeerplaatsen achteraan het gebouw, een fietsenstalling met elektrische oplaadpunten en een gemeenschappelijke ruimte (waar ook het ontbijt geserveerd wordt). B&B Molmento is zowel geschikt voor zakenreizigers als toeristen.

Contactgegevens

Sint-Leonardusstraat 12
Sluis
+32 (0)498 61 41 31

Prijs

 • 90 of 100 euro per kamer/per nacht op basis van twee personen voor een verblijf van minimum twee nachten
 • Single: 75 of 80 euro per kamer/per nacht voor een verblijf van minimum twee nachten
 • Toeslag verblijf één nacht: 10 euro per persoon (enkel voor last-minute boekingen)
 • Vanaf vier nachten: 10% korting

Accommodatie

In de gemeenschappelijke ruimte is er dagelijks het ontbijt. Maar ook na het ontbijt ben je er van harte welkom. Zak gezellig onderuit in één van de zitjes in het salon met een krant of tijdschrift. Serveer jezelf een koffietje, frisdrank of biertje uit de ijskast en grasduin door de toeristische folders. Blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws of het weerbericht? Geen probleem, een bureeltje met pc en internetverbinding staat ter beschikking. Bij mooi weer stap je rechtstreeks vanuit deze ruimte op het terras waar je de hele namiddag en avond kan genieten van de deugddoende zonnestralen.

 • Wandel- en fietsroutes
  De Kempen, het wandel- en fietsparadijs bij uitstek. Op de hoek van de straat vind je aanknopingen voor zowel het fiets- als wandelknooppuntennetwerk. Sommige uitgewerkte wandel- en fietsroutes worden gratis aangeboden. Andere, zoals de knooppuntenkaarten, worden verkocht aan kostprijs.
 • Draadloos internet
  In de kamers maar ook elders in de woning, kan je gratis gebruik maken van het draadloos netwerk.
 • Parking en fietsenstalling
  Achterin de tuin bevindt zich de gastenparking. Hier vindt je auto een veilig plaatsje, afgeschermd van de openbare weg. Fietsen kan je stallen in de afgesloten fietsenstalling voorzien van elektrische oplaadpunten. 

Verblijf

Aantal kamers / Verblijfsmogelijkheden4
VerblijfsmogelijkheidB&B
naar top

Niets missen van Mol? Wij houden je op de hoogte!