Toerisme Mol logo

Prikkel & Proef: een bonnenboekje vol Mols genot

Bonnenboekje ‘Prikkel en Proef’ laat je moois en lekkers in MooiMol ontdekken: zeven lekkernijen en zes kortingsbonnen voor niet-alledaagse activiteiten
foto: prikkel en proef klein.png

Kleine genietmomentjes

Deze zomer staan de kleine genietmomentjes centraal. Onder de slagzin ‘ZEN in Mol’ organiseert de dienst toerisme tal van activiteiten om MooiMol extra in de verf te zetten. Dit bonnenboekje is een ideaal voorbeeld van hoe je het in eigen streek gezellig kan maken!

Zeven lekkernijen en zes kortingsbonnen

Of je nu zo veel mogelijk bonnen op één dag probeert te gebruiken of ze de hele zomer lang af en toe inwisselt voor een heerlijke lekkernij of een leuke activiteit, dat kies je helemaal zelf. Een kleine greep uit het aanbod: een vers hoeve ijsje, een koffiekoek, Postelse kaaskroketjes, escape rooms, een museumbezoek, een boottochtje, … er zit voor elk wat wils in het boekje! Geen tijd om alle bons op te gebruiken op één dag? Geen zorgen. Alle bons blijven nog het hele jaar geldig, je kan ze dus over verschillende dagen spreiden.

Te gast in MooiMol?

Toeristen die een verblijf geboekt hebben in een van onze B&B’s, vakantiewoningen of kleinschalige hotels krijgen het bonnenboekje gratis bij aankomst.

Contactgegevens

014 33 07 85

Prijs

12,50€

Te verkrijgen bij

Dienst toerisme

Brochure

Flyer (pdf)
naar top