Toerisme Mol logo

Bonnenboekje ‘Prikkel en Proef’ laat je moois en lekkers in MooiMol ontdekken

3 jul 2020

De dienst toerisme maakte een bonnenboekje ‘Prikkel en Proef’ vol Mols genot: zeven lekkernijen en zes kortingsbonnen voor niet-alledaagse activiteiten voor maar 12,5 euro. Zeven deelnemende zaken ontvangen je met lekkere hapjes en drankjes. De kortingsbonnen van toeristische partners garanderen een leuke ervaring in MooiMol! Je koopt het ‘Prikkel en Proef’-boekje bij de dienst toerisme, Markt 1a. Geen tijd om alle bons op te gebruiken op één dag? Geen zorgen. Alle bons blijven nog het hele jaar geldig, je kan ze dus over verschillende dagen spreiden.

Foto

Deze zomer staan de kleine genietmomentjes centraal. Onder de slagzin ‘ZEN in Mol’ organiseert de dienst toerisme tal van activiteiten om MooiMol extra in de verf te zetten. Dit bonnenboekje is een ideaal voorbeeld van hoe je het in eigen streek gezellig kan maken!

Zeven lekkernijen en zes kortingsbonnen
Of je nu zo veel mogelijk bonnen op één dag probeert te gebruiken of ze de hele zomer lang af en toe inwisselt voor een heerlijke lekkernij of een leuke activiteit, dat kies je helemaal zelf. Een kleine greep uit het aanbod: een vers hoeve ijsje, een koffiekoek, Postelse kaaskroketjes, escape rooms, een museumbezoek, een boottochtje, … er zit voor elk wat wils in het boekje!

Te gast in MooiMol?
In onze B&B’s en hotels verdelen we maar liefst 3.000 bonnenboekjes zodat zij dit ook mee kunnen verkopen als service naar hun klanten toe. Als je te gast bent in onze prachtige gemeente, kan je op je logeerplek ook ‘Prikkelen en Proeven’.

naar top