Toerisme Mol logo

Happen & Stappen

Reserveer
Een ontspannende wandeltocht, gedecoreerd met een voor-, hoofd- en nagerecht in twee fantastische horecazaken. Dé ultieme combinatie tussen wandelen en lekker eten! De dienst toerisme zorgt dit jaar weer voor een smaakbom van jewelste. We wandelen maar liefst 11,5 kilometer langs de mooiste plekjes in Mol. Om het geheel af te maken, voorzien we onderweg een fotozoektocht waarmee je een schitterende prijs kan winnen!
foto: Banner lp.jpg

Heerlijk wandelen

Tijdens de Happen & Stappen wandeling stap je maar liefst 11,5 kilometer langs de mooiste plekjes van #MooiMol. We beginnen onze ontdekkingstocht aan de abdij van Postel, om dan onze tocht verder te zetten doorheen de mooie natuur van de omgeving.

Ook honden mogen mee aan de leiband.

De wandeling is gedeeltelijk op onverharde grond dus niet rolstoeltoegankelijk.

 

Fantastisch eten

Geen urenlange saaie diners aan tafel, maar een toffe wandeling met 3 culinaire stops. Tijdens Happen & Stappen geniet je van een menu voor échte lekkerbekken:

  • De Lindedreef: Kaaskroketten met fris slaatje

  • Gasthof De Beiaard: Stoofvlees bereid met Postelbier en frietjes OF Vegetarisch stoofvlees met frietjes

  • De Lindedreef: Warme appeltaart met ijs en slagroom

Fotozoektocht

Om het nog extra leuk te maken onderweg, richtten we een fotozoektocht in die de speurneus in jou naar boven haalt. Ontdek onze prachtige gemeente en val in de prijzen! Vul hier het juiste antwoord in.

 

Contactgegevens

014 33 07 85

Wanneer

Happen & Stappen loopt tot en met 30 april 2023 en is niet mogelijk op maandag en wegens verlofperiode van 28 november tot 9 december en van 30 december tot en met 21 januari 2023.

Vertrekken kan vanaf 10 uur.

We adviseren om tijdens de donkere winterdagen uiterlijk om 13 uur te vertrekken en voorzie voor alle zekerheid een zaklamp.

Prijs

35 euro

Dranken zijn niet inbegrepen en reken je ter plaatse af.

Reserveren

Reserveren is verplicht en doe je minimum 3 dagen op voorhand.

De reservatie is geldig vanaf het moment dat het totaalbedrag ontvangen is. Na reservatie en betaling ontvang je per mail de wandelroute en de fotozoektocht. Na reservatie en betaling ontvang je per mail de wandelroute en de fotozoektocht.

Dranken zijn niet in de prijs inbegrepen en worden ter plaatse afgerekend .

Vertrek en aankomst

VertrekplaatsParking abdij Postel, Abdijlaan
AankomstplaatsParking abdij Postel, Abdijlaan

Afstand

11,5 km
Reserveer
naar top