Toerisme Mol logo

Bodem.

Deze informatie is niet meer actueel!
De tentoonstelling is het resultaat van een ontmoeting tussen de jonge kunstenaars (Julien de Fauw, Jarah Orije, Jente Ruts, Dries Segers en Annelies Vanherck) en het unieke landschap van de Molse zandputten.

Info

Een tentoonstelling als resultaat van een ontmoeting tussen jonge multidisciplinaire kunstenaars met een oud en bewogen Kempisch gebied.

In samenwerking met SCR Sibelco en M.art vindt vanaf 2 september een tentoonstelling plaats in en rond ’t Kristallijn en de omringende Molse Meren. Een groep van vijf multidisciplinaire kunstenaars heeft zich gedurende negen maanden ondergedompeld in de bewogen geschiedenis en de getekende context van het landschap van de zandputten van Mol-Rauw.

Hier werd er decennia lang gegraveerd in het landschap en haar natuurlijke rijkdommen, op zoek naar grondstoffen. Om verhalen mee te vertellen. Om toekomst te maken. De kunstenaars brengen artistieke antwoorden op dit natuurlijk archief en verbeelden via verschillende disciplines nieuwe verhalen in deze lange traditie.

De deelnemende kunstenaars zijn Julien de Fauw, Jarah Orije, Jente Ruts, Dries Segers en Annelies Vanherck. De kunstwerken zullen op het terrein in dialoog gaan met het bestaande landschap, er zal ook werk te zien zijn in ‘t Kristallijn.

In samenwerking met ‘t Kristallijn, M.art, Sibelco, ergoedcel k.ERF, NAFT voor projecten en dAnsbeeLd.

 

Wanneer

  • 3 sep 2017
    -
    24 sep 2017
    • zaterdag14 - 17 uur
    • zondag14 - 17 uur

Waar

naam 't Kristallijn
adres Blauwe Keidreef 32400 Mol

Prijs

Gratis

Organisatie

naam M.art, 't Centrum Bruist en cc 't Getouw

Contact

Telefoon
011 55 36 98
website
https://www.facebook.com/M.art2400/
Alle activiteiten
naar top