Toerisme Mol logo

Streekproevertjeswandeling

Onze gemeente heeft een heel gamma aan streekproducten. Zijn het allemaal erkende streekproducten? Wanneer kan men het label van erkend streekproduct bekomen? Wat met de andere producten die we aanbieden? Proeven hoort er natuurlijk bij! Verschillende streekproevertjes passeren de revue. Tijdens de wandeling, deels in het groen, deels door het centrum komen ook heel wat cultureel-historische wetenswaardigheden aan bod. Boeiend en aangenaam! Deze wandeling bedraagt ongeveer 2,5 kilometer en is rolstoeltoegankelijk.

Info

Onze gemeente heeft een heel gamma aan streekproducten. Zijn het allemaal erkende streekproducten? Wanneer kan je het label van erkend streekproduct bekomen? Wat met de andere producten die we aanbieden?

Proeven hoort er natuurlijk bij! Verschillende streekproevertjes passeren de revue. We voorzien aangepaste drankjes voor kinderen jonger dan 12 jaar. Tijdens de wandeling, deels in het groen, deels door het Centrum komen ook heel wat cultureel-historische wetenswaardigheden aan bod. Boeiend en aangenaam!

Deze wandeling is ongeveer 2,5 kilometer lang en is rolstoeltoegankelijk.

Inschrijven doe je via https://www.gemeentemol.be/eloketdetailv2.aspx?id=1286

Inschrijven tot 18-6-2023

Wanneer

  • 18 jun 2023
    14 uur - 16 uur

Waar

naam Oud-gemeentehuis
adres Markt 1A2400 Mol

Prijs

€ 12,50 (Inclusief tal van streekproevertjes. Aangepaste drankjes voor -12 jaar.)

Organisatie

naam Molse Gidsenkring

Contact

Telefoon
0478 27 13 11
Telefoon
014 33 07 85
e-mail
toerisme@gemeentemol.be
e-mail
info@molsegidsenkring.be
website
https://www.gemeentemol.be/eloketdetailv2.aspx?id=1286
Alle activiteiten
naar top