Fotozoektocht Mol overdag en 's nachts

Fotozoektocht van ongeveer 5 kilometer. Deelnemen aan de fotozoektocht kan in het licht, en in de maand december kan je in het donker de kerstverlichting van onze gemeente bewonderen. Je koopt een deelnameformulier bij: - dienst toerisme, Markt 24 - Perswinkel 't Pleintje, Ginderbroek 18 In de prijs zijn één bol ijs bij Sluysjesijs en een verrassing bij Café 't Smetje bij aankoop van een consumptie inbegrepen. Daarnaast kan je een waardebon van 't Mols Kadoke winnen.

Je koopt een deelnameformulier bij:
- dienst toerisme, Markt 24
- Perswinkel 't Pleintje, Ginderbroek 18

Deze wandeltocht loopt tot 31 december, is rolstoeltoegankelijk en ten voordele van de spierziekte Ataxie van Friedreich.

• 1 sep 2022
    31 dec 2022