Toerisme Mol logo

Lichtstoet Rozenberg

Deze informatie is niet meer actueel!
23 praalwagens zullen je onderdompelen in een sfeer van romantiek, fantasie en levendige kleuren. De Rozenberg Lichtstoet is niet voor niets opgenomen in de Vlaamse Inventaris voor Immaterieel Cultureel Erfgoed. Vanaf 19.30 uur start het straatanimatieprogramma. De start van de lichtstoet wordt om 20.35 uur aangekondigd door een schitterend vuurwerk.

Info

De oudste en grootste lichtstoet ter wereld trekt voor het 138e jaar door de Centrumstraten.

23 praalwagens zullen je onderdompelen in een sfeer van romantiek, fantasie en levendige kleuren. De Rozenberg Lichtstoet is niet voor niets opgenomen in de Vlaamse Inventaris voor Immaterieel Cultureel Erfgoed.

Vanaf 19.30 uur start het straatanimatieprogramma. De start van de lichtstoet wordt om 20.35 uur aangekondigd door een schitterend vuurwerk.

Op http://www.rozenberglichtstoet.be vind je meer informatie over dit evenement en de voorverkoopadressen. Je kan er eveneens de voortgang van de opbouw van de praalwagens volgen. Neem ook zeker een kijkje op onze facebookpagina: http://www.facebook.com/RozenbergLichtstoet.

Op 11 september ben je bovendien vanaf 13 uur welkom op Open Rozenberg (http://www.gemeentemol.be/activiteitendetail/1278025388/2/open-rozenberg). Hier vind je gezellige terrasjes, kermisattracties, circusartiesten, kinderboerderij, verschillende demo's, dans en muziek, treintjes, stormbaan, springkastelen en doorlopend live optredens.

Wanneer

  • 10 sep 2022
    19.30 uur - 23.45 uur

Waar

naam Centrumstraten
adres 2400 Mol

Prijs

€ 7 (5 euro : Voorverkoop
Gratis : Kinderen tot en met 12 jaar
)

Organisatie

naam Koninklijke Maatschappij De Rozenband vzw

Contact

Telefoon
0486 43 89 87
e-mail
rozenberg.lichtstoet@online.be
website
http://www.rozenberglichtstoet.be/
Alle activiteiten
naar top