Toerisme Mol logo

Peddeldag van de jeugdbeweging - Memorial Cis Van Gestel

Vandaag vieren we de Peddeldag van de Jeugdbeweging! Een leuke dag vol kajakpolo, een snel, spannend en attractief balspel waarbij vijf kajakkers zoveel mogelijk doelpunten proberen te maken bij een verlichte hemel. Verschillende ploegen strijden om de eer op een verlicht kanaal tussen Sas 3 en Sas 4. Kom gerust meegenieten van de speciale sfeer op ons terras. Iedereen welkom! Geen kajakervaring? Zin in teambuilding? Geen nood, wij voorzien het nodige materiaal voor jouw jeugdbeweging!

Info

Vandaag vieren we de Peddeldag van de Jeugdbeweging! Een leuke dag vol kajakpolo: een snel, spannend en attractief balspel waarbij vijf kajakkers zoveel mogelijk doelpunten proberen te maken. Verschillende ploegen strijden om de eer op het kanaal tussen Sas 3 en Sas 4. Kom gerust meegenieten van de speciale sfeer op ons terras. Iedereen welkom!

Geen kajakervaring? Zin in teambuilding? Geen nood, wij voorzien het nodige materiaal voor jouw jeugdbeweging of vriendengroepje!

We herdenken vandaag opnieuw onze voorzitter tijdens de Memorial Cis. Dit jaar een toertocht van Hertog Jan naar Mokka ter ere van Francis Van Gestel.

Wanneer

  • 20 aug 2022
    9 uur - 22 uur

Waar

naam Molse Kano- en Kajakclub
adres Den Diel 52400 Mol

Prijs

Gratis

Organisatie

naam Mokka VZW

Contact

Telefoon
0475 95 45 85
e-mail
mokkakajak@outlook.com
website
https://www.mokkakajak.be/
Alle activiteiten
naar top