Toerisme Mol logo

Wezel-van-toen-dag

Deze informatie is niet meer actueel!
Ga mee op reis door de tijd naar het Wezel van toen! Neem gratis deel aan de Wezel-van-toen-toer en/of kom kijken naar oud filmmateriaal en foto's over Wezel. Je kan de toer van 17 kilometer met de fiets of auto afleggen. Voor wandelaars is er een ingekorte route van 7 kilometer. Onderweg kom je bordjes tegen met de link naar de Erfgoedapp van Vlaanderen.

Info

Ga mee op reis door de tijd naar het Wezel van toen!

Neem gratis deel aan de Wezel-van-toen-toer en/of kom kijken naar oud filmmateriaal en foto's over Wezel. Je kan de toer van 17 kilometer met de fiets of auto afleggen. Voor wandelaars is er een ingekorte route van 7 kilometer. Onderweg kom je bordjes tegen met de link naar de Erfgoedapp van Vlaanderen. Die app is zeer eenvoudig te installeren op je smartphone. Bij elk bordje krijg je meteen te zien en te horen over wat en hoe het ter plekke was. Je kan ook gewoon met een papieren versie op pad. Die krijg je bij de start. Bij de start krijg je zo gewenst ook hulp bij het installeren van de app. Ook na 29 mei blijven de bordjes hangen, zodat iedereen eender wanneer Wezel kan ontdekken!

We starten aan de refter van de basisschool in de Keiheuvelstraat, waar je tussen 10 en 18 uur ook kan genieten van een hapje en een drankje. Doorlopend kan je daar dan ook oude beelden uit Wezel bekijken, praten over de oude foto's en vooral herinnerringen ophalen!

Mensen die liever met een busje de toer door Wezel maken, kunnen gratis reserveren. Dit kan via info@buurtwerkwezel.be of 0497 13 74 74. Ook rolstoelgebruikers kunnen deelnemen. Let wel: het aantal plaatsen is beperkt! De busuren zijn als volgt: 13.30 - 15 - 16.30 uur. De rondrit duurt ongeveer 1 uur. Vermeld bij je reservatie het aantal gebruikers en het gekozen tijdstip.

Wanneer

  • 29 mei 2022
    10 uur - 18 uur

Waar

naam Vrije basisschool Wezel
adres Keiheuvelstraat 7A2400 Mol

Prijs

Gratis

Organisatie

naam BUURTWERK PLUS

Contact

Telefoon
0497 13 73 74
e-mail
frankvv@scarlet.be
Alle activiteiten
naar top