Toerisme Mol logo

Kermis Sluis

Deze informatie is niet meer actueel!
Kermis voor jong en oud. Dit jaar start de kermis opnieuw een dagje vroeger. Vanaf zaterdag kunnen de allerkleinsten eendjes komen vangen of door de lucht vliegen in de kindervliegmolen. Ook voor de grotere bezoekers valt er heel wat te beleven: rups, lambada, botsauto's,... kies maar uit! Sommige attracties kan je betalen met vrijetijdscheques.

Info

Kermis voor jong en oud. Dit jaar start de kermis opnieuw een dagje vroeger. Vanaf zaterdag kunnen de allerkleinsten eendjes komen vangen of door de lucht vliegen in de kindervliegmolen. Ook voor de grotere bezoekers valt er heel wat te beleven: rups, lambada, botsauto's,... kies maar uit!

Sommige attracties kan je betalen met vrijetijdscheques.

Scoren op de Molse Foren
Voor elke 5 euro die je aan een deelnemende kraam op de kermis spendeert, ontvang je een deelnameformuliertje. Vul het formulier in en deponeer het in een centrale verzamelbox op elke kermis. Afhankelijk van de grootte van elke kermis, voorzien we een passend aantal pretpakketten van 50 euro. Behoor je tot één van de getrokken winnaars? Haal dan je kermispakket op in ’t Getouw. Je krijgt dan 50 euro aan uiteenlopende tickets en bons voor de volgende kermis. De deelnemende foorkramers hangen een affiche duidelijk zichtbaar in hun kraam.

Wanneer

  • 20 aug 2022
    -
    23 aug 2022

Waar

naam Sluis z/n
adres Sluis z/n2400 Mol

Prijs

Gratis

Organisatie

naam Dienst lokale economie

Contact

Telefoon
014 33 08 96
e-mail
lokale.economie@gemeentemol.be
Alle activiteiten
naar top