Toerisme Mol logo

Fietshappening De Schakel: Ambiancehut

Deze informatie is niet meer actueel!
De Ambiancehut is een start- en controleplaats voor de fietshappening De Schakel. Vooraf kan je op www.schakel.be zien welke tochten daar vertrekken. Er zijn minstens een dertigtal tochten per hut, variërend van 20 kilometer tot meer dan 100 kilometer. Vertrekken doe je tussen 8 en 14 uur. Op het gezellige terras van de Ambiancehut serveren we verse soep, broodje frikandel, taart en frisco. Je geniet van verfrissende dranken of lekkere streekbieren, met verschillende live optredens. Voor de kleintjes voorzien we een springkasteel.

Info

Op het gezellige terras van de Ambiancehut serveren we verse soep, broodje frikandel, taart en frisco. Je geniet van verfrissende dranken of lekkere streekbieren, met verschillende live optredens. Voor de kleintjes voorzien we een springkasteel. De aangeduide prijs is voor het fietsen. Het terras is gratis inkom. Consumpties zijn wel betalend.

De Ambiancehut is een start- en controleplaats voor fietshappening De Schakel. Vooraf kan je op http://www.schakel.be zien welke tochten daar vertrekken. Er zijn minstens een dertigtal tochten per hut, variërend van 20 kilometer tot meer dan 100 kilometer. Vertrekken doe je tussen 8 en 14 uur.

Wanneer

  • 28 aug 2022
    8 uur - 17 uur

Waar

naam Parking Miloheem
adres Milostraat 132400 Mol

Prijs

€ 5 (1 euro : Kinderen tot 12 jaar
)

Organisatie

naam Koninklijke Harmonie Sint-Odrada

Contact

Telefoon
0471 93 61 12
e-mail
sannen.steven@telenet.be
website
https://www.schakel.be
Alle activiteiten
naar top