Toerisme Mol logo

Fotozoektocht Heidehuizen

Deze informatie is niet meer actueel!
Tijdens de zomermaanden organiseert de wijkraad een fotozoektocht. Dit jaar leidt de route van 10 tot 15 kilometer je doorheen Heidehuizen, Hutten en het Centrum. Inschrijvingsformulieren zijn te verkrijgen bij dienst toerisme (Markt 1a), Boerderijsje (Volmolenbaan) en 't Cafeeke (Grees 52 in Balen). Elk jaar ontvangen we meer dan 120 ingevulde formulieren. Uit de juiste inzendingen nodigen we de eerste 25 personen die het dichtst bij de schiftingsvraag antwoordden, uit voor een lekker ontbijt samen met je partner.

Info

Tijdens de zomermaanden organiseert de wijkraad een fotozoektocht. Dit jaar leidt de route van 10 tot 15 kilometer je doorheen Heidehuizen, Hutten en het Centrum.

Inschrijvingsformulieren zijn te verkrijgen bij dienst toerisme (Markt 1a), Boerderijsje (Volmolenbaan) en 't Cafeeke (Grees 52 in Balen).

Elk jaar ontvangen we meer dan 120 ingevulde formulieren. Uit de juiste inzendingen nodigen we de eerste 25 personen die het dichtst bij de schiftingsvraag antwoordden, uit voor een lekker ontbijt samen met je partner.

Wanneer

  • 1 jul 2022
    -
    31 aug 2022

Waar

naam Zaal Spellenburg
adres Hazenstraat 52400 Mol

Prijs

€ 3

Organisatie

naam Wijkraad Heidehuizen
Alle activiteiten
naar top