Toerisme Mol logo

Mol Feest

Noteer donderdag 25 augustus alvast in je agenda want Mol Feest wordt een echte voltreffer! Ben je ook zo benieuwd welke artiesten dit jaar het Rondplein op z'n kop zetten? Volg dan zeker onze FB-pagina @VisitMol.

Info

Met Niels Destadsbader, Sam Gooris en NIVIRO staat Mol Feest garant voor sfeer en ambiance! Onze concertavond vormt traditioneel een feestelijke afsluiter van hopelijk een zonovergoten zomer.

Op het programma:

- 'Speeltijd', 'De wereld draait voor jou', 'Nooit alleen', 'Verover mij', 'Hey pa'... Op enkele jaren tijd groeide Niels Destadsbader uit tot één van dé Vlaamse topzangers met een indrukwekkend lijstje aan hits. Moeiteloos vulde hij meerdere sportpaleizen. Het Rondplein zal hem vermoedelijk ook wel lukken.

- Moeten we Sam Gooris nog voorstellen? Sam verzekert ‘op zijn basketsloefkes’ pretentieloze ambiance. Met ‘Laat het gras maar groeien’ was hij zelf een absolute trendsetter en liep hij enkele decennia voor op de ‘Maai Mei Niet’-campagne.

- Wie gepassioneerd is door energieke dansmuziek moeten we NIVIRO niet meer voorstellen. Mogelijk doet Tim Peeters, zijn echte naam, bij anderen wel een belletje rinkelen. Tim is een (in 1997) geboren en getogen Mollenaar. Hij tekende in 2017 een contract bij het Britse label NCS. Als DJ en muziekproducer reist hij de wereld rond. Zijn wereldwijd gekende melodie ‘The Ghost’ vergaarde al meer dan 2 miljard views op TikTok. Met NIVIRO halen we de perfecte afsluiter van Mol Feest! in huis.

Alle praktische informatie vind je op http://www.visitmol.be/molfeest.

Wanneer

  • 25 aug 2022
    19.30 uur - 23.45 uur

Waar

naam Rondplein
adres 2400 Mol

Prijs

Gratis

Organisatie

naam Visit Mol

Contact

Telefoon
014 33 07 85
e-mail
toerisme@gemeentemol.be
website
https://www.visitmol.be/molfeest
Alle activiteiten
naar top