Velorijden: Molse parels 'on wheels'

Ga op je pedalen staan en kies voor een tour met gids op zoek naar verborgen fietsparels. Ontdek pittoreske plekjes van enkele gehuchten van onze gemeente in combinatie met zalig fietsplezier. De recreatieve fietser haalt zijn hart op tijdens deze drie uur durende fietstocht van 30 kilometer. Dit parcours is niet rolstoeltoegankelijk.

Het aantal deelnemers is beperkt tot twintig personen. Inschrijven noodzakelijk via https://www.gemeentemol.be/eloketdetailv2.aspx?id=1309

• 10 jul 2022
  • 11 sep 2022