Geleid torenbezoek tot bij de klokken

‘Die van Mol zijn geschoren, ze hebben een kerk maar geen toren’. Laat een gids je door de geschiedenis van de kerk en haar prachtige middeleeuwse kerktoren leiden en ontdek er verborgen schatten. Als kers op de taart geniet je vanop de rondgang in de klokkenkamer van een magistraal uitzicht over onze gemeente en de verre regio. Deze rondleiding is niet rolstoeltoegankelijk.

Inschrijven noodzakelijk via https://www.gemeentemol.be/eloketdetailv2.aspx?id=1310

• 12 jul 2022
  • 9 aug 2022