Toerisme Mol logo

Fietstocht langs graf, graaf en graven

We fietsen langs bijzondere laatste rustplaatsen van bekende Mollenaren (graf), houden halt bij het kasteel van de familie de Broqueville in Postel (graaf) en verdiepen ons her en der in de witzandontginning (graven). Geleide fietstocht met info over deze thema’s met boeiende achtergronden. We lessen de dorst in Postel en fietsen langs een andere weg weer terug naar het Centrum. Sportief tochtje van 30 kilometer langs groene wegen met heel wat weetjes die aan bod komen. Deze route is niet rolstoeltoegankelijk.

Info

We fietsen langs bijzondere laatste rustplaatsen van bekende Mollenaren (graf), houden halt bij het kasteel van de familie de Broqueville in Postel (graaf) en verdiepen ons her en der in de witzandontginning (graven).

Geleide fietstocht met info over deze thema’s met boeiende achtergronden. We lessen de dorst in Postel en fietsen langs een andere weg weer terug naar het Centrum.

Sportief tochtje van 30 kilometer langs groene wegen met heel wat weetjes die aan bod komen. Deze route is niet rolstoeltoegankelijk.

Inschrijven noodzakelijk via https://www.gemeentemol.be/eloketdetailv2.aspx?id=1312

Wanneer

  • 31 jul 2022
    14 uur - 17 uur

Waar

naam Parking 't Getouw
adres Molenhoekstraat 22400 Mol

Prijs

€ 5 (0 euro : Kinderen -12 jaar
)

Organisatie

naam Molse Gidsenkring
Alle activiteiten
naar top