Toerisme Mol logo

Wandel- en fotozoektocht ten voordele van Kom op tegen Kanker

Deze informatie is niet meer actueel!
Kom op tegen Kanker organiseert volgens de geldende coronamaatregelen opnieuw een wandel- en fotozoektocht in het Centrum. Deze wandeltocht is een alternatief voor de grote wandeldag op De Maat. Volwassenen zoeken 45 logo's bij handelaars in Mol-Centrum. Voor de kinderen hebben we vijftien figuren op een KotK-bloem in de etalages verstopt. Doe mee en maak kans op een leuke prijs! Kinderen krijgen sowieso een attentie. Je vertrekt en komt aan in het Centrum aan de hand van een gemarkeerd stratenplan.

Info

Kom op tegen Kanker organiseert opnieuw een wandel- en fotozoektocht in het Centrum. Deze wandeltocht is een alternatief voor de grote wandeldag op De Maat, die door de coronacrisis voor het tweede jaar op rij niet door kan gaan. Volwassenen zoeken 44 logo's bij handelaars in het Centrum. Voor de kinderen hebben we vijftien figuren op een KotK-bloem in de etalages verstopt. Doe mee en maak kans op een leuke prijs! Kinderen krijgen sowieso een attentie. Je vertrekt en komt aan in het Centrum aan de hand van een gemarkeerd stratenplan.

Als je deelneemt, steun je zo de vier teams MOL die tijdens het Hemelvaartweekend meetrappen in de 1000 kilometer voor Kom op tegen Kanker (KotK) en hun bijdrage leveren voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Deelnameformulieren en reglement zijn verkrijgbaar bij:
- De fietsers van de vier teams MOL 1000 kilometer voor KotK;
- Teamleden Mols comité KotK & LotinCo;
- Dienst toerisme, Markt 1a;
- Bibliotheek, Molenhoekstraat 2;
- Wereldwinkel, Santo Tomásplein;
- Verkooppunten in de Molse gehuchten: Jakob Smitsmuseum, Aveve Ezaart, Perswinkel ’t Pleintje Ginderbroek, Milo Press Millegem, Carrefour market Alma Mol en Wezel, ’t Kafeeke Achterbos, apotheken Donk en Turnhoutsebaan, Ginderbuiten, Rauw en Wezel.

Je levert de formulieren ten laatste in op 15 mei in het inleverluik van de bibliotheek.

Wanneer

  • 15 feb 2022
    -
    15 mei 2022

Waar

naam Centrum
adres Markt 1a2400 Mol

Prijs

€ 5 (2 euro : voor kinderen t/m 12 jaar
)

Organisatie

naam Mols Comité Kom op tegen Kanker/LotinCo

Contact

Telefoon
014 330503
e-mail
hilde.mattheuwsen@gemeentemol.be
Alle activiteiten
naar top