Toerisme Mol logo

De Molse 60

Deze informatie is niet meer actueel!
Een avontuurlijke wandeling langs verschillende natuurgebieden, prachtige meren en bezienswaardigheden, vertrekkende van op de Maat. Dit jaar kan je kiezen voor een wandeling van 60, 51 of 33 kilometer. De tocht is samengesteld uit drie lussen van respectievelijk 33, 18 en 9 kilometer met De Maat als centrale post. We voorzien een overzet over het kanaal op lus één. Deze kan omzeild worden met een extra wandelafstand van tweeëneenhalve kilometer. Elke lus heeft daarbij meerdere extra bevoorradingspunten. We voorzien heel wat randanimatie op het centrale supporterspunt op de Maat.

Info

Een avontuurlijke wandeling langs verschillende natuurgebieden, prachtige meren en bezienswaardigheden, vertrekkende van op De Maat.

De plaatsen voor de lange wandelingen van 60, 51 of 33 kilometer zijn allemaal volzet! Je kan helaas niet meer inschrijven. Maar niet getreurd: er zijn nog alternatieven genoeg!

Zo organiseren we ook korte wandelingen van 3, 9 of 18 kilometer. Voor kinderen is er zelfs een heel aangepast aanbod, onder de naam 'De Molse 60 for Kids'. We toveren De Maat om tot een natuurlijke speeltuin voor kinderen van alle leeftijden. We mikken op actieve natuurbeleving, met een aangepaste themawandeling van 3 kilometer en activiteiten als boomklimmen, kratklimmen, een kabelbaan, een mini-trein, reuzespelen, springkastelen en zelfs een ontmoeting met een echte schaapskudde!

Daarnaast voorzien we ook randanimatie op het centrale supporterspunt op De Maat, met optredens van verschillende bands. Om het helemaal af te maken, kan je ook genieten van een barbecue. Kom dus zeker een kijkje nemen!

We voorzien parking aan Sunparks Kempense Meren, Postelsesteenweg 100. Pendelbussen brengen je naar het terrein. Neem een kijkje op http://www.demolse60.be/praktische-informatie/ voor het schema met de rijtijden. Je vindt ook een kiss & ride-zone aan De Maat, en voldoende voorzieningen voor fietsen. Uiteraard kan je ook te voet komen. Het is niet voor niets een wandelevenement!

Wanneer

  • 23 apr 2022
    10 uur - 17 uur

Waar

naam Jeugdkamp De Maat
adres De Maat 42400 Mol

Prijs

€ 5 (Gratis : Wandelingen 9 en 18 kilometer voor kinderen jonger dan 6 jaar
2 euro : Wandeling 3 kilometer
14 euro : Kleine barbecue: 2 stukken vlees
17,50 euro : Grote barbecue: 3 stukken vlees
)

Organisatie

naam Scouts Ginderbuiten Sint-Carolus

Contact

Telefoon
0475 78 67 36
e-mail
info@demolse60.be
website
https://www.demolse60.be
Alle activiteiten
naar top