Er is geen vrouwke nog zo arm, of ze maakt haar panneke warm!

Deze informatie is niet meer actueel!
Pannenkoeken eten met Lichtmis is een oeroude klassieker. Maar weet je ook waarom er dan zoveel pannetjes warm gemaakt worden? Waarom kopen we rond 14 februari zoveel pralines en chocolade? En waarom planten we in mei op meerdere plaatsen in onze gemeente een meiboom? Wat hadden nieuwe meiden en knechten in het verleden met de Sint-Jansstoet te maken?

De begeleidende gids vertelt op deze wandeling honderduit over deze en andere tradities. Eindigen doen we met een kop koffie/thee/chocomelk en een lekkere pannenkoek (in de prijs inbegrepen).

Reservatie verplicht via https://www.gemeentemol.be/eloketdetailv2.aspx?id=1260

• 5 feb 2022