Toerisme Mol logo

Wintersfeer op het Zilvermeer - UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!

Info

Het sfeervolle concept van Wintersfeer op 17 december speelt in op de nood aan licht en beweging van de bezoekers tijdens donkere dagen. De talrijke licht- en vuurinstallaties verwarmen je hart en artistieke acts wakkeren een portie verwondering aan. Uitzonderlijk zal het evenement dit jaar doorgaan zonder drank- of eetkraampjes om het evenement veilig te maken voor de bezoekers.

Coronamaatregelen tijdens Wintersfeer
Om de coronamaatregelen te volgen dienen bezoekers in het bezit te zijn van een Corona Safe Ticket (CST+) vanaf 12 jaar en 2 maanden. Zonder een geldige (of scanbare) QR-code en identiteitskaart is het niet mogelijk om het evenement te betreden. Er wordt ter plaatse geen testing voorzien. Het is verplicht een mondmasker te dragen tijdens het evenement vanaf 6 jaar. Uitzonderlijk wordt er deze editie geen drank geschonken of eten aangeboden. Het is ook niet toegestaan om je eigen drank of eten mee te brengen.

De organisatie werkt dit jaar met tijdsloten. Dit wil zeggen dat je start binnen een vooraf bepaald tijdsblok. Alle acts vinden doorlopend plaats om maximale beleving en veiligheid te garanderen.
Wil jij er graag bij zijn? Koop je tickets online. Een ticket kost 8 euro en kinderen tot en met 5 jaar genieten gratis mee. Honden aan de leiband zijn welkom.


Bestel je tickets vanaf 3 november online, via https://webshop.zilvermeer.be. Ter plaatse kan je géén tickets meer kopen.

Inschrijven tot 17-12-2021

Wanneer

  • 17 dec 2021
    17.30 uur - 23 uur

Waar

naam Zilvermeer
adres Zilvermeerlaan 22400 Mol

Prijs

€ 8 (6.00 euro : Voorverkoop tot en met 15 november
0.00 euro : Kinderen jonger dan 6
)

Organisatie

naam Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer

Contact

Telefoon
+32 14 82 95 04
e-mail
info@zilvermeer.be
website
https://www.zilvermeer.be
Alle activiteiten
naar top