Toerisme Mol logo

Kempen Orienteering Serie 2 - Galbergen

Info

Wil je graag kennismaken met orienteering? Dan is deze training iets voor jou. Orienteering is een aantal checkpoints in een bepaalde volgorde aandoen. Met behulp van de speciale kaart kies je zelf jouw route. Hoe sneller je keuzes maakt en uitvoert, hoe sneller je de finish bereikt.

We verwachten dat de omlopen tussen 30 minuten en één uur in beslag nemen. We zorgen telkens voor vier omlopen. De langste is vijf à zes kilometer, de kortste twee à drie kilometer. Je kan enkel starten op een vooraf ingeschreven moment. Je kan het parcours alleen of in in je eigen bubbel wandelen of lopen.

Aan de start krijg je een speciale kaart en een chip die je tijd registreert. Orienteering is een gezinssport. Na kennismaking met de kaart kunnen ouders en kinderen elk hun eigen ding doen of er samen met de kaart op uit trekken.
Voor kinderen vanaf zes jaar is er de mogelijkheid om (alleen of met ouders) actieve kaartleesoefeningen te doen onder begeleiding van onze trainers. Kinderen vanaf tien jaar kunnen, na kennismaking met de kaart, meestal zelfstandig een parcours van twee of drie kilometer afleggen.
Voor ouders zijn er drie mogelijkheden:
- Ze kunnen een parcours van vijf, vier of drie kilometer afleggen terwijl hun kinderen met onze trainers in de weer zijn.
- Ze kunnen onze trainers ondersteunen bij het begeleiden van hun kinderen.
- Ze kunnen met het hele gezin samen (of in competitie tegen elkaar) een parcours afleggen.

Inschrijven tot 22-3-2021

Wanneer

  • 29 mei 2021
    9 uur - 15 uur

Waar

naam Galbergen Mol
adres Don Boscostraat 33/12400 Mol

Prijs

€ 2

Organisatie

naam Kempische Oriëntatielopers websitehttp://www.kempen-ol.be/ e-mailinfo@kempen-ol.be

Contact

Telefoon
+32 468 21 49 90
e-mail
dirk.goris@kempen-ol.be
Alle activiteiten
naar top