Toerisme Mol logo

Kempen Orienteering Serie 1 - Zilvermeer

Deze informatie is niet meer actueel!

Info

Wil je graag kennismaken met orienteering? Dan is deze training iets voor jou.
Orienteering is een aantal checkpoints in een bepaalde volgorde aandoen. Met behulp van de speciale kaart kies je zelf jouw route. Hoe sneller je keuzes maakt en uitvoert, hoe sneller je de finish bereikt.

Vanaf 6 februari tot en met 27 maart kan je op het provinciaal domein Zilvermeer kennismaken met de sport. Tijdens deze periode voorzien we drie verschillende omlopen over het ganse domein. We verwachten dat de omlopen ergens tussen 30 minuten en één uur in beslag nemen. De langste is zes kilometer, de middelste vier kilometer en de kortste twee kilometer lang.

De posten worden uitgezet en regelmatig gecontroleerd. Ze zijn herkenbaar als rood-witte lintjes met een postnummer. Via onze website kan je de kaarten van de verschillende omlopen downloaden en afdrukken op A4. De start en aankomst van de verschillende omlopen bevinden zich op het plein voor de taverne Zilverbos. De omlopen zijn toegankelijk tijdens de openingsuren van het Zilvermeer. Je loopt steeds individueel. Als je aan een post arriveert, controleer je het nummer en loopt daarna onmiddellijk door naar de volgende post. Als je aan een post een andere loper tegenkomt, houd dan steeds anderhalve meter afstand!

Er is geen tijdsregistratie. Je kan jezelf en anderen dus rustig de tijd geven om het postnummer te controleren.

Orienteering is een gezinssport. De korte omloop is geschikt voor kinderen vanaf tien jaar (onder begeleiding van hun ouders).

Wanneer

  • 5 feb 2021
    -
    27 mrt 2021

Waar

naam Zilverbos
adres Zilvermeerlaan 82400 Mol

Prijs

Gratis (Basistarief)

Organisatie

naam Kempische Oriëntatielopers websitehttp://www.kempen-ol.be/ e-mailinfo@kempen-ol.be

Contact

Telefoon
+32 468 21 49 90
e-mail
dirk.goris@kempen-ol.be
Alle activiteiten
naar top