Toerisme Mol logo

Fietstochten L en XL

Info

De gezonde buitenlucht doet al eens deugd en dus haal je deze zomer weer massaal je stalen ros van stal. Speciaal voor de fervente kilometervreters heeft De Kaasboerin in 2020 weer twee prachtige nieuwe fietstochten (ongeveer 38 en 45 km) uitgestippeld doorheen het mooie Kempense grensgebied.

Hoe werkt het? Je meldt je ter plaatse aan bij één van onze medewerkers. Voor 7,50 euro per persoon ontvang je dan een deelnameformulier met daarop de routebeschrijving en een fotozoektocht. Vind je de juiste volgorde, dan maak je kans op één van vele leuke waardebons. Wij contacteren de gelukkige winnaars persoonlijk aan het einde van het seizoen. Wanneer je uitgetrapt bent, zet je nog steeds voor hetzelfde bedrag een extra tandje bij in een heerlijke warme fietsschotel.

Reserveren is niet nodig. Met uitzondering van vrijdag kan je in juli, augustus en september dagelijks bij ons terecht vanaf 10 uur.
Wij heten je graag van harte welkom!

Wanneer

  • 1 jul 2020
    -
    30 sep 2020

Waar

naam De Kaasboerin
adres Eerselseweg 992400 Mol

Prijs

€ 7,50 (Inbegrepen: routebeschrijving en deelnameformulier met kans op één van vele waardebons + warme fietsschotel Niet inbegrepen: dranken bij de maaltijd)

Organisatie

naam De Kaasboerin

Contact

Telefoon
014377084
e-mail
info@kaasboerin.be
Alle activiteiten
naar top