De Molen van Ezaart opent de deuren -- geannuleerd tot en met 31 augustus uit voorzorg voor corona

De laatste zondag van september opent de Molen van Ezaart de deuren. De edities van juli en augustus, voorzien op 26 juli en 30 augustus, kunnen door de stijgende coronacijfers helaas niet doorgaan.

Tijdens een gratis rondleiding beantwoordt de molenaar al jullie vragen . Een bezoek aan de molen is altijd wat teruggaan in de tijd: het geeft veel respect voor het noeste werk en de kennis van onze voorouders.

Op zondag 27 september kan je ook deelnemen aan de workshop 'Brood, worstenbrood, appelbollen en speculaas bakken' in het Karelshuis. Deelnemen kost 15 euro per persoon. Tijdens de workshop kunnen deelnemers ook brood kopen voor 2 euro, of eigen deeg laten afbakken. Stuur hiervoor vooraf een e-mail naar karelshuis@gemeentemol.be zodat we een uur kunnen afspreken.

Opgelet: door de coronacrisis moet je uitzonderlijk inschrijven, zowel voor de rondleiding als de workshop. De workshop start om 8 uur, de rondleidingen gaan door om 10, 11, 12, 14, 15 en 16 uur. Per rondleiding kunnen acht personen deelnemen. Inschrijven doe je via deze link:https://ticketshop.ticketmatic.com/getouw/mol

• 30 aug 2020
  • 27 sep 2020