Toerisme Mol logo

Fluoflitswandeling

Deze informatie is niet meer actueel!
We trekken allemaal onze meest flitsende reflecterende en fluoriserende outfit aan voor de fluoflitswandeling.Tijdens de wandeling van 2,5 km zoeken kinderen - gewapend met een zaklamp - naar fluoriserende en reflecterende figuren. Onderweg houden we tweemaal halt voor een kort voorleesmomentje met Lut Beliën. Eindigen doen we bij een warm drankje op de binnenkoer van De Zwaan.

Info

Op zaterdag 14 december trekken we allemaal - klein en groot - onze meest flitsende reflecterende en fluoriserende outfit aan voor de fluoflitswandeling. We verzamelen om 18.30 uur aan het verkeerseducatief centrum, Molderdijk 27A. Tijdens de wandeling van 2,5 km zoeken kinderen - gewapend met een zaklamp - naar fluoriserende en reflecterende figuren. Onderweg houden we tweemaal halt voor een kort voorleesmomentje met Lut Beliën. Eindigen doen we bij een warm drankje op de binnenkoer van de jeugddienst, Markt 28 (vlakbij parking Rivierstraat). Deelnemen is gratis.

De fluoflitswandeling is toegankelijk voor buggy’s en rolstoelen. Het eerste warme drankje op het einde van de wandeling is gratis. Voor een extra drankje betaal je 1 euro. De opbrengst hiervan gaat naar de lotgenotenwerking Over-Hoop. Als extraatje verloten we ook nog een boek van Lut Beliën onder de kinderen die tijdens de wandeling de meeste figuren vonden.

Project ‘Zichtbaar in het verkeer’
De fluoflitswandeling is meteen ook de start van het project ‘zichtbaar in het verkeer’, georganiseerd door de jeugddienst en het verkeerseducatief centrum. Later volgen nog meer activiteiten waarvan enkele specifiek voor de scholen.

Over-Hoop
Over-Hoop is een lotgenotenwerking voor alle families met jonge verkeersslachtoffers. De organisatie wil er zijn voor de slachtoffers zelf, voor hun ouders, hun broers en zussen. Op ontmoetingsdagen zijn ook andere familieleden welkom.
Meer info vind je opwww.over-hoop.be.

Wanneer

  • 14 dec 2019
    18.30 uur - 22 uur

Waar

naam Verkeerspark
adres Molderdijk 27 a2400 Mol

Prijs

Gratis

Organisatie

naam Jeugddienst tel. 014330530 websitehttp://http// e-mailjeugddienst@gemeentemol.be

Contact

Telefoon
014330530
e-mail
jeugddienst@gemeentemol.be
Alle activiteiten
naar top