Toerisme Mol logo

De Molse 60 - afgelast uit voorzorg voor het Coronavirus

Info

Een unieke, avontuurlijke wandeling langs verschillende natuurgebieden, prachtige meren en bezienswaardigheden vertrekkende van de Maat in Mol. Alvast een datum voor elke wandelaar en natuurliefhebber om aan te kruisen in zijn agenda en een leuke uitdaging om aan te gaan met je vrienden, familie, sport- en jeugdvereniging. Jeugdkamp De Maat fungeert als centraal punt van deze bijzondere dag. Op dit supporterspunt is er animatie voorzien voor kinderen en volwassenen. Zeker de moeite om eens langs te komen voor een hapje en een drankje! De tochten van 60, 45 en 35 kilometer zijn al uitverkocht. De dag zelf kan je nog 25, 20, 15 of 5 kilometer wandelen. Inschrijven kan de dag zelf en kost 2 euro. Nieuw dit jaar is onze Trailrun van 25 kilometer. Hiervoor kan je je nog steeds inschrijven.

Om je wandeling af te sluiten is er 's avonds nog een heerlijke barbecue. Ook hiervoor moet je inschrijven. Voor 2 stukken vlees betaal je 13 euro, voor 3 stukken vlees betaal je 17 euro. Meer info vind je terug op onze website:www.demolse60.be

Wanneer

  • 25 apr 2020
    5 uur - 23.30 uur

Waar

naam Jeugdkamp De Maat
adres De Maat 42400 Mol

Prijs

€ 2 (Voor de wandelingen variërend van 5 tot 20 kilometer (zonder bevoorrading) betaal je ter plaatse 2 euro. Voor de barbecue betaal je 13 of 17 euro. Inschrijven voor de barbecue via onze website www.demolse60.be/bbq/)

Organisatie

naam Scouts Ginderbuiten Sint-Carolus websitehttp://www.scoutsmolginderbuiten.be e-mailleiding@scoutsmolginderbuiten.be

Contact

Telefoon
0475786736
e-mail
demolse60@gmail.com
Alle activiteiten
naar top