Toerisme Mol logo

Oog in oog

Het Jakob Smitsmuseum nodigt 14 hedendaagse kunstenaars uit die een link hebben met de Kempen om hun werk te confronteren met de permanente collectie van het museum.

Info

Het Jakob Smitsmuseum nodigt 14 hedendaagse kunstenaars uit: GEORGES BLOM - CAROLIN BÖCKHOFF - ANNEMIE BOGAERTS – SILVIA BONOTTO – KATRIN DEKONINCK – DIVA BENINI - JEF GYSEN – NIKO HENDRICKX – LUC HOECKX – JORIS MARTENS – CHRIS MEULEMANS – VEERLE STEVENS – BART VAN DER MOEREN – FIK VAN GESTEL - die een link hebben met de Kempen om hun werk te confronteren met de permanente collectie van het museum. De thema’s die in de collectie van Jakob Smits domineren zijn bekend: het landschap, moeder en kind, familie- en dorpsleven, het portret, het interieur, de mens aan de arbeid … Zo kunnen verrassende combinaties ontstaan die de genoemde thema’s in de moderniteit tillen en er de tijdloosheid van aangeven.

Wanneer

  • 9 nov 2019
    -
    12 jan 2020

Waar

naam Jakob Smitsmuseum
adres Sluis 155 a2400 Mol

Prijs

€ 7 (inclusief catalogus. Volwassenen met korting: 6 euro inclusief catalogus (+65-jarigen, -26-jarigen, houder van OKV-, Academie-, lerarenkaart, groepen vanaf 10 personen). Gratis: leden van de vzw Vrienden, -18-jarigen. Zij kunnen de catalogus kopen voor 5 euro. Groepen (tot 25 personen) kunnen na afspraak het museum bezoeken met een gids : 50 euro + 1 euro per persoon (zonder catalogus).)

Organisatie

naam Vrienden van het Jakob Smitsmuseum

Contact

Telefoon
014317435
e-mail
info@jakobsmits.be
Alle activiteiten
naar top