Lot & Bot op zoek naar de gouden zandkorrel

Deze informatie is niet meer actueel!
Wist je dat Lot & Bot op zolder een heel oud dagboek van hun overovergrootvader Sus hebben gevonden? Sus heeft nog mee de kanalen in onze gemeente uitgegraven! In het dagboek lezen ze dat hij tijdens het graven in het witte zand één schitterende gouden zandkorrel vond en staan er aanwijzingen hoe de dief heeft gelopen. Gaan jullie mee op zoek naar de gouden zandkorrel?

Wist je dat Lot & Bot op zolder een heel oud dagboek van hun overovergrootvader Sus hebben gevonden? Sus heeft nog mee de kanalen in onze gemeente uitgegraven! In het dagboek lezen ze dat hij tijdens het graven in het witte zand één schitterende gouden zandkorrel vond. De allermooiste zandkorrel van de wereld. Sus nam de zandkorrel mee naar huis om hem te tonen aan zijn vrouw. Op een warme zomernacht werd de zandkorrel gestolen uit het huis van Sus. Helaas heeft hij hem nooit teruggevonden. In het dagboek dat Lot & Bot hebben gevonden staan wel aanwijzingen hoe de dief heeft gelopen. Gaan jullie mee op zoek naar de gouden zandkorrel?

• 1 jul 2019
    31 okt 2019