Opening bakhuisje van Kempense Ovenschotels

Deze informatie is niet meer actueel!

Feestelijke opening van het bakhuisje van de Kempense Ovenschotels met bakdemonstraties in de lemen oven. Met het bakhuisje willen we een oude traditie nieuw leven inblazen en jong en oud bewust maken van lokaal produceren, consumeren en delen. Kom meer te weten over de bouw en het doel van het bakhuisje en het malen van het graan in de molen van Ezaart. Om 14 uur wordt het bakhuisje officieel geopend en maken we de nieuwgekozen naam bekend.

Het programma wordt aangevuld met een boerenmarkt en ook de molen is open. Theatergroep Ootello zorgt voor de muzikale noot met sfeervolle kleinkunstmuziek gebracht door talent van eigen bodem. Het belooft een gezellige en vooral ook boeiende namiddag te worden voor jong en oud!

• 23 jun 2019

naam Molen van Ezaart