Toerisme Mol logo

Winterwandeling

Deze informatie is niet meer actueel!

Info

De Kaasboerin heeft goed nieuws voor u! Na het succes van onze fietsroutes gaan wij dit najaar van start met een fonkelnieuwe 'Winterwandeling' (+/- 10,5 km) doorheen ons prachtige grensgebied.

Het concept is simpel: u meldt zich aan in De Kaasboerin bij één van onze medewerkers. Voor 5 euro p.p. ontvangt u dan van ons een routebeschrijving/deelnameformulier waarmee u kans maakt op enkele mooie prijzen. De hoofdprijs is één van twee paar kwaliteitsvolle nieuwe wandelschoenen ter waarde van 110 euro, geschonken door Schoenen Jos Daems in Mol. Verder verloten we nog 10 ontbijtbons en twintig tickets voor één van onze prachtige middagshows. U hoeft er enkel onderweg net iets aandachtiger voor te zijn en 4 foto’s in de juiste volgorde te plaatsen.

Voor datzelfde bedrag ontvangt u bovendien een lekkere warme wandelschotel, bestaande uit een lekker stukje kip, aardappelgarnituur en een fris slaatje wanneer u het formulier netjes ingevuld weer inlevert. Reserveren is niet nodig, met uitzondering van vrijdag (wekelijkse sluitingsdag) zijn wij dagelijks open vanaf 10.00 uur.

Trek dus uw stoutste stappers aan en kom tot en met 31 maart 2019 gerust naar Postel afgezakt voor een deugddoende ochtend- of middagwandeling!

Wanneer

  • 18 jan 2019
    -
    31 mrt 2019

Waar

naam De Kaasboerin
adres Eerselseweg 992400 Mol

Prijs

€ 5 (Inbegrepen: Routebeschrijving, wedstrijddeelname en warme wandelschotel.)

Organisatie

naam De Kaasboerin

Contact

Telefoon
014 37 70 84
e-mail
info@kaasboerin.be
website
http://www.kaasboerin.be/daguitstappen.aspx
Alle activiteiten
naar top