Toerisme Mol logo

Kraak de liefdescode

Een hartstochtelijke wandeling in het centrum van #MooiMol waarbij je onderweg leuke geschenkjes krijgt, geniet van enkele overheerlijke versnaperingen én bovendien toffe opdrachten moet uitvoeren.

Info

Een hartstochtelijke wandeling in het centrum van #MooiMol waarbij je onderweg leuke geschenkjes krijgt, geniet van enkele overheerlijke  versnaperingen én bovendien toffe opdrachten moet uitvoeren. Deelnameboekjes zijn vanaf te koop bij de dienst toerisme, de bibliotheek of de infobalie in ‘t Getouw. Een deelnameboekje kost 50 euro voor twee personen, inclusief gemeentelijke cadeaubon van 10 euro. Ontdek hier waarom jij zeker moet deelnemen!

Tijdens de wandeling kom je langs de mooiste plekjes van het Centrum. Onderweg voer je verschillende opdrachten uit om je liefde voor elkaar te bewijzen. Enkele handelaars leggen je ondertussen in de watten met geschenkjes en heerlijke hapjes. De wandeling is vier kilometer lang.

Hoe deelnemen?

Vanaf 30 januari kan je een deelnameboekje kopen bij de verschillende verkooppunten:

  • dienst toerisme, Markt 1a
  • bibliotheek, Molenhoekstraat 2
  • infobalie in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2

Een deelnameboekje kost 50 euro voor twee personen (inclusief cadeaubon). Je kan voor deze romantische wandeling van 9 tot 18 uur terecht op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op maandag en zondag kan je de wandeling niet doen.

Wanneer

  • 1 feb 2019
    -
    28 feb 2019

Waar

naam Centrum
adres Markt 1a2400 Mol

Prijs

€ 50 (voor 2 personen (Inclusief cadeaubon))

Organisatie

naam Dienst toerisme

Contact

Telefoon
014 33 07 85
e-mail
toerisme@gemeentemol.be
Alle activiteiten

Aanbod

naar top