Toerisme Mol logo

Kapsalon DC Hair

"De geknipte oplossing voor ieders haarstijl"

Nooit tijd voor een afspraak bij de kapper? Of valt een afspraak altijd op het verkeerde moment? Bij DC Hair spring je binnen wanneer het jou uitkomt! Geen afspraken, geen sluiting in de schoolvakanties. Gewoon recht de kappersstoel in als je daar zin in hebt. Of als het echt hoognodig is! Je komt terecht in de bekwame handen van Davy Cools en zijn team, die je met de grootste zorg weer een fris kapsel zullen aanmeten.

 

“Ik hou van mijn vak. Ik werk al sinds mijn 16e in dit salon, en elke dag heb ik er weer plezier in. Hier komen dames, heren en kinderen voor een nieuwe haarsnit. En we zijn pas tevreden als zij dat ook zijn. We leggen de lat hoog op het gebied van kwaliteit, en we werken aan eerlijke prijzen. Het doet ons deugd om ons klantenbestand op die manier telkens weer te zien uitbreiden.”

 

DC Hair is mee met de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Heb je lange haren, test dan zeker eens een behandeling met de Split-Ender Pro. Je  gespleten haarpunten worden getrimd, terwijl de lengte en het model van je haren gelijk blijven. Met een zijdeachtige glans als resultaat, en bovendien voelt je haar gezond en zacht aan. Een echte aanrader voor lange kapsels, en het kan al voor €43!

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag 9 – 12 uur 12 – 18 uur
Woensdag 9 – 12 uur 12 – 18 uur
Donderdag 9 – 12 uur 12 – 18 uur
Vrijdag 8 – 12 uur 12 – 18 uur
Zaterdag 8 – 12 uur 12 – 16.30 uur
zondag gesloten gesloten

Contactgegevens

Statiestraat 45A
Centrum
+32 (0)14 31 27 19
naar top