Toerisme Mol logo

Juwelier Katelijne Brans

"Kwaliteit maakt onderscheid"

Jezelf of een ander verwennen met een uurwerk of juweel krijgt bij Juwelier Katelijne Brans een extra dimensie. Dat zie je als je de winkel aan de Statiestraat binnenwandelt en dat voel je aan de persoonlijke aanpak. Al 25 jaar zoekt Katelijne haar collecties met de grootste zorg uit. Het resultaat zijn sieraden en horloges voor elk budget. Van trendy artikelen tot de klassiekers in goud of zilver. Ook voor trouwers heeft de zaak heel wat in petto, zoals de uitgebreide collecties trouwringen van Duo en Dora. Helemaal terug in is de verlovingsring, verpakt in een aangepast doosje!

 

“De aankoop van een uurwerk of sieraad gaat gepaard met een zekere emotie en blij gevoel. Het is zeer fijn om onze klanten altijd weer optimaal te begeleiden. Wie op zoek is naar iets exclusievers, kan altijd een juweel ‘à la carte’ laten maken. In wit, geel en rood goud, met of zonder diamant. Of in zilver uiteraard.”

 

Kom de nieuwste collecties ontdekken, zoals trendy juweeltjes van Naiomy, Orage en vele andere merken. Ook qua horloges kan je kiezen uit zoveel moois, van o.a. Fossil, Skagen, Tommy Hilfiger, Festina, Boss, Pontiac, Rosefield, River Woods en Guess. Zowel voor hem als voor haar, in diverse prijsklassen. Cadeautip: maak een geschenk persoonlijker en laat je naam graveren op de achterzijde van je uurwerk. Onvergetelijk!

Openingsuren

maandag gesloten gesloten
dinsdag 10-12 uur 13.30-18 uur
woensdag 10-12 uur 13.30-18 uur
donderdag 10-12 uur 13.30-18 uur
vrijdag 10-12 uur 13.30-18 uur
zaterdag 10-12 uur 13.30-18 uur
zondag gesloten gesloten

Contactgegevens

Statiestraat 58A
Centrum
+32 (0)14 31 92 10
naar top