Toerisme Mol logo

Couleur

kleding juwelen accessoires
foto: Carla Ceustermans - Couleur Interieur(2).jpg

"Fashion, scents and more"

 

Wie denkt in een interieurwinkel terecht te komen, heeft iets gemist. Couleur kreeg begin dit jaar een flinke restyling. Een trendy conceptstore met een mooi aanbod van kleding, juwelen, accessoires en geurartikelen is het resultaat. De rode draad? De artikelen zijn net een tikkeltje anders dan anders. Gewoon speciaal dus, en stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd door Carla. Zij staat haar klanten bij in hun keuze. Ze geeft raad, ze motiveert, ze heeft stijl. Dat weet je als je al eens bij Couleur bent geweest. Jij niet? Waar wacht je nog op?

 

“Mijn stokpaardje? Samen zoeken naar dingen die voor jou mooi zijn, waar jij mooi mee staat. Je kleding zal mee bepalen wat je uitstraalt. Hier ga je buiten met een unieke, trendy look die helemaal bij je past. Soms daag ik je lichtjes uit, lok ik je een beetje uit je comfort zone. Maar je krijgt er zeker geen spijt van, dat is beloofd. In tegendeel: verwacht je maar aan complimenten, want je zal stralen. En volgend seizoen doen we het met veel plezier nog eens over!”

 

Helemaal jezelf zijn en stralen - dat is het concept. En alles wat je daarvoor kan gebruiken vind je bij Couleur. Kwaliteitsvolle dameskleding van Italiaanse en Scandinavische merken, maar ook accessoires: handtassen, schoenen, sjaals, juwelen… En dan zijn er nog de geurartikelen: geurkaarsen, geurzakjes, rietdiffusers enz. Ook jij vindt zeker een passende geur om je thuis nog persoonlijker en gezelliger te maken!

 

Openingsuren

maandag gesloten gesloten
dinsdag 10 – 12 uur 12 – 18 uur
woensdag 10 – 12 uur 12 – 18 uur
donderdag gesloten gesloten
vrijdag 10 – 12 uur 12 – 18 uur
zaterdag 10 – 12 uur 12 – 17 uur
zondag gesloten gesloten

Contactgegevens

Graaf de Broquevillestraat 29/1
Centrum
014 41 46 05
naar top