Toerisme Mol logo

3 redenen om Foodstock Boulevard te bezoeken op 14, 15 en 16 september

Alle lekkerbekken zijn op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 september uitgenodigd op het lekkerste evenement van het jaar! ‘Den Boulevard’ in het Centrum toveren we om tot een waar eetparadijs. Keukens van over de hele wereld tekenen present om er een culinair feest van te maken. Streepjes muziek van onder andere Marcia Pareijn, een heus dweilorkest en niemand minder dan DJ Prosit maken het geheel af. Niet te missen!

1. Lekker eten

Natuurlijk, het allerbelangrijkste aan een foodtruckfestival blijft natuurlijk het eten. Iedereen kan iets anders kiezen om te eten: wafels, spaghetti, ijsjes, taco’s, soep, wok, frietjes, steak, … je kan het zo gek niet bedenken, alles is aanwezig!

 

2. Muziek

Op vlak van muziek blijf je ook zeker niet op je honger zitten. Marcia Pareijn zette in 2017 opmerkelijke prestaties neer bij The Voice op VTM. Een heus dweilorkest komt langs gefeest en niemand minder dan DJ Prosit zorgt voor de afwerking.

 

3. Drie dagen

Kan je op zaterdag net niet, of had je zondag al plannen? Geen probleem, Foodstock Boulevard duurt maar liefst drie dagen!

 

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Contactgegevens

Aldolf Reydamslaan
014 33 07 85
naar top