Toerisme Mol logo

Center Smet

telecom
foto: Christof Smet - Center Smet (2).jpg

"De persoonlijke touch in telecom!"

Wist je dat je bij Telenet Center Smet een zelfstandige ondernemer aantreft? Die Telenet wel vertegenwoordigt, maar toch volledig zijn eigen koers bepaalt? Christof Smet heet hij, en hij draagt persoonlijke service hoog in het vaandel - al 7 jaar lang. Bij Center Smet kan je terecht met al je vragen en noden rond televisie, internet en telefonie. En de vlotte, vriendelijke aanpak bevestigt dat je hier aan het goede adres bent. Sinds kort kan je er ook terecht voor alle BASE diensten en service. Het Telenet Center is ook BASE Center geworden.

 

“Een goede service, daar draait het allemaal om! Persoonlijkheid is iets wat je in telecom niet zo vaak tegenkomt. Vreemd toch? Net daarom proberen wij het verschil te maken. We werken heel lokaal. Bij mensen thuis langs gaan, ook ’s avonds, advies geven, betrokken zijn: het hoort er allemaal bij. Het maakt dat de klanten op ons kunnen rekenen, dat ze tevreden zijn. En daar worden wij dan weer blij van!”

 

 

Het aanbod bestaat voornamelijk uit Telenet-diensten. Bellen, surfen, tv-kijken: je vindt hier alle mogelijke abonnementen. Nieuwe digicorder, modemwissel, vragen over je factuur? Ook voor naservice ben je bij Center Smet in goede handen. En dan is er nog de collectie smartphones en accessoires. Telecom van A tot Z dus!

 

Openingsuren

Maandag 10 – 12 uur 12 – 18 uur
Dinsdag 10 – 12 uur 12 – 18 uur
Woensdag 10 – 12 uur 12 – 18 uur
Donderdag 10 – 12 uur 12 – 18 uur
Vrijdag 10 – 12 uur 12 – 18 uur
Zaterdag 10 – 12 uur 12 – 17 uur
zondag gesloten gesloten

Contactgegevens

Graaf De Broquevillestraat 21
014 75 33 75
Sluitingsdagen

Maandag

naar top