Toerisme Mol logo

Topslager Van Nuffel

slager
foto: Jean Van Nuffel - Slagerij Van Nuffel-Sannen (2).jpg

" Trots op ons streekproduct!"

Je hebt slagers en je hebt Topslagers. Jean Van Nuffel is zo’n topslager. In zijn koeltoog vind je alleen hoogwaardige vleessoorten. En zelfgemaakte lekkernijen. Kipkap, patés, préparé du chef, pensen: het zijn allemaal specialiteiten van het huis, volgens een eigen traditioneel recept bereid. Ook boterhamworst en andere charcuterie worden in eigen atelier gemaakt. Daarbij valt de vakbekwaamheid op, en de liefde voor de beenhouwerij. Als je hier iets koopt, weet je dat het top is!

 

 “Onze slagerij bestaat al sinds 1951, en in 1974 heb ik hier het roer overgenomen. We zijn trots op onze volkse beenhouwerij, en de recepten die mijn vader in de jaren vijftig ontwikkelde, doen het nog altijd goed! Voor onze ambachtelijke streekproducten komen de mensen ook van ver buiten de Kempen. Na al die jaren blijft dat een geweldige motivatie!”

 

 De grootste trots van de winkel zijn de zelfgemaakte pensen, préparé du chef, paté en de kipkap natuurlijk. Sinds 2010 is de Molse kipkap erkend als streekproduct. En het recept komt van Van Nuffel. Wat deze kipkap zo speciaal maakt? In plaats van varkenskop wordt er varkens-, runds- èn kalfsvlees in verwerkt. Daardoor is de kipkap droger en vleziger dan elders. En lekkerder dus! Je koopt ‘m voor €10/kg – zeker eens proberen!

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag 9 – 13 uur gesloten
Woensdag 9 – 13 uur gesloten
Donderdag gesloten gesloten
Vrijdag 9 – 13 uur gesloten
Zaterdag 9 – 13 uur gesloten
zondag gesloten gesloten

Contactgegevens

Kloosterstraat 3
Centrum
+32 (0)14 31 12 93
naar top