Toerisme Mol logo

Bastiaens Keurslager

slager
foto: Noel Bastiaens - Keurslager Bastiaens (2).jpg

" Kwaliteit, elke dag opnieuw"

De hoek van de Gr. de Broquevillestraat nummer 17 is legendarisch. Al 100 jaar huist daar Bastiaens, een keurslager waar nu de 4de generatie aan de slag is. Noël en Martine zetten hier sinds 27 jaar hun beste beentje voor, samen met hun 11-koppig team van beenhouwers en koks. Hier koop je het beste vlees in vertrouwen, van topkwaliteit. Het aanbod is ruim, de hartelijkheid groots. Denk aan fijne charcuterie, kazen, dagschotels, soepen enz. Een eeuw in het teken van lekker en eerlijk vlees, dat verdient een pluim (en een feestje)!

 “Ons kwaliteitsrundvlees kopen wij al 27 jaar bij dezelfde leverancier en stal, dat kweekt vertrouwen. Het varkensvlees dat je bij ons koopt, draagt het label 'Duroc d'Olives'. Qua smaak met niks te vergelijken. Of wat dacht je van kipfilet van ‘Belle Flamande’? De kwaliteit zie je en proef je. We zijn enorm blij dat we onze klanten elke dag kunnen verwennen met al dat lekker vlees.”

 Bij Bastiaens Keurslager valt je oog meteen op het kwaliteitsvolle vlees, de charcuterie, (Franse) kazen en sinds kort op de groentjes in de kleine groenteafdeling. Het vers gehakt is een absolute voltreffer, alsook de 25 tal smeersalades die ze quasi allemaal zelf maken. Handig zijn de dagschotels voor een volledige maaltijd: van soep, puree, bereide gerechten en pasta tot dessertje! Bestel ook tijdig je vlees voor fondue, BBQ of gourmet.

Openingsuren

maandag 7.30 – 12 uur 12 – 18 uur
dinsdag 7.30 – 12 uur 12 – 18 uur
woensdag 7.30 – 12 uur 12 – 18 uur
donderdag gesloten gesloten
vrijdag 7.30 – 12 uur 12 – 18 uur
zaterdag 7.30 – 12 uur 12 – 18 uur
zondag gesloten gesloten

Contactgegevens

Gr. de Broquevillestraat 17
Centrum
+32 (0)14 31 12 26
naar top