Toerisme Mol logo

Bakkerij Van de Vorst

Bakker
foto: Guy Van de Vorst - Bakkerij Van de Vorst (2).jpg

"Wij maken gewoon graag taart, lekker verwennen is ons doel."

Heerlijk, hoe de geur van vers brood en gebak je tegemoet komt. Hoe de taarten staan te schitteren, tot in de puntjes afgewerkt. Hoe het ambacht van de bakker hier nog leeft. Verse producten  vormen de basis voor het dagelijks brood en het uitgebreide assortiment aan patisserie. De expertise en de passie van de bakker doen de rest. Laat je verleiden door de verschillende broodsoorten, pistolets, koffiekoeken. Of heb je iets te vieren? Dan is er voor een unieke taart geen beter adres!

 

“Ik doe wat ik doe omdat ik het graag doe. Ik blijf vol passie bakken. Ik maak wat ik maak omdat ik het zelf lekker vind. En ik heb geluk dat de mensen het ook kunnen smaken. Als kleine bakker mag ik dagelijks brood op de plank brengen voor de mensen in de buurt. En als patissier kan ik me uitleven met uitdagende creaties. Wat zou een mens nog meer willen?”

 

Uitpakken met een verrassende stapeltaart? Het is niet alleen voor huwelijksfeesten weggelegd. Een eenvoudige stapeltaart past in ieders budget. Kinderfeestje, jubileum, communie, of gewoon omdat het kan! Bakker Van de Vorst bereidt jouw unieke feesttaart met de grootste zorg en precisie. Het resultaat? Een pareltje van een dilemma: te mooi om ervan te eten, te lekker om ervan af te blijven!

 

 

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag 7 – 12 uur 12 – 18 uur
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag 7 – 12 uur 12 – 18 uur
Vrijdag 7 – 12 uur 12 – 18 uur
Zaterdag 7 – 12 uur 12 – 18 uur
zondag 7 – 13 uur gesloten

Contactgegevens

Edmond Van Hoofstraat 25
Centrum
014 31 17 83

Wanneer

?

naar top