Toerisme Mol logo

Doe de Mol Zomert Bucketlist!

Wat moet je nu allemaal gedaan hebben om dé ultieme zomer te beleven in #MooiMol? Wij lijsten het voor jou op, jij moet enkel nog plannen maken en vakjes afchecken. Ready, set, sunshine!

1. Met de voetjes in het zand en in het water

Het witte zand op onze stranden zorgt voor een exotisch vakantiegevoel. Voetjes uit de schoenen en in het zand of in het water en voilà, je bent op vakantie!

 

2. Konijntjes knuffelen op de dierenmarkt

Op onze zondagse dierenmarkt kom je veel diertjes tegen, met als topper de zachte konijntjes en de glibberige vissen. De dierenmarkt is gratis toegankelijk voor iedereen én kan afgesloten worden met een heerlijke hamburger van de hamburgerkraam!

 

3. Een zonsondergang aan het water bewonderen

In Mol kan je op een paar unieke plekjes van de mooiste zonsondergang genieten. Zet je neer met een ijskoud drankje en laat je verwonderen. Ps.: aan de haven bij Port Aventura zit je op de eerste rij voor één van de mooiste!

 

4. Met een bootje varen

Zin om zelf kapitein te spelen? Huur een bootje en zoek zelf het ruime sop op! Je krijgt de kans om het roer over te nemen en zelf je koers te bepalen. Superleuk toch?

 

5. De stilte opzoeken in de Abdij van Postel

Aan de abdij van Postel kom je een oase van rust binnen. Heel even is het alsof er niets rondom jou is. Pure ontspanning troef.

 

6. Een ijsje smullen

Wist je dat wij in Mol beschikken over ongelofelijk veel heerlijke ijssalons? Van een romig hoeve ijsje tot ijsjes met hele gekke, maar lekkere smaken, we hebben het allemaal! Bij elk ijssalon kan je je ijsje meteen op een bankje opsmullen.

 

7. Een balletje slaan op de (mini)golf

Plan een wedstrijdje met je kompanen en sla je slag! Op de verschillende minigolfbanen of golfbanen kan je je vrienden uitdagen tot een leuk tornooi.

 

8. Een fietstochtje doen

Met 2.000 km aan fietsroutes is Mol écht een topgemeente om te fietsen. Langs het kanaal, langs bezienswaardigheden, puur in de natuur, met of zonder gps, … noem maar op. Elke fietser vindt hier zijn ding.

 

9. Uit de bol gaan in de speeltuin

Voor speeltuinen groot of klein, moet je in Mol zijn! Torenhoge glijbanen, grote zandbakken, leuke speeltuigjes en veel nieuwe uitdagingen wachten op jou en je vriendjes. Heb jij ze al allemaal uitgetest?

 

10. Terrasje doen

De gezellige terrassen staan in elk gehucht voor iedereen klaar om lekkere hapjes en drankjes te serveren. Wat is er leuker in de zomer dan gezellig te keuvelen op een terrasje?

 

Vraag hier onze zomerbrochure mét bucketlist aan of bekijk hem online.

naar top