Toerisme Mol logo

Visit Mol by Vespa: waarom is dit zo’n top-idee?

Reserveer
Doe eens iets anders deze zomer, Visit Mol by Vespa! Van 1 april tot en met 30 september kan je op een Vespa de omgeving verkennen én onderweg afstappen voor lekkere gerechten. Je kiest tussen een halve of een hele dag. Vertrekken doe je in Tessenderlo maar je wordt al heel snel ondergedompeld in de prachtige natuur en de charmes in en rond Mol.
foto: 180082 Mol - A5 flyer - visit mol by vespa.jpg

1. Onvergetelijke ervaring

Dit is dé ideale manier om er eens volledig tussenuit te zijn. Je rijdt niet elke dag met een Vespa door de velden, toch? Geniet, relax en zet je verstand even op nul.

 

2. Geniet je liever achterop de Vespa van al dat moois? Dat kan!

Nog geen rijbewijs om zelf met de Vespa te rijden? Geen enkel probleem! Je kan als duo-rijder genieten van al het moois in de omgeving achterop de Vespa.

 

3. Lekker eten onderweg

Tijdens de rit doe je drie tussenstops om  lekkere gerechten te eten in verschillende horecazaken. Je rijdt dus van het voorgerecht tot aan het hoofdgerecht en zo sluit je af met een dessert. Een goed restaurant zoeken is niet meer nodig, dat is allemaal al geregeld!

Bekijk onderaan de verschillende gerechten. 

 

4. Perfect cadeau

Om een leuk kadootje te geven, moet je niet ver zoeken. De ‘Visit Mol by Vespa’-cadeaubon zorgt voor een originele en gezellige herinnering.

 

Reserveer dé lente-en zomertrip van 2018!

Reserveren

Noodzakelijk

Reserveer
naar top