Toerisme Mol logo

Waarom jij en je partner de liefdescode moeten kraken in #MooiMol!

Hoe verliefd zijn jullie? Je test dit op een leuke en romantische manier met ‘Kraak de Liefdescode’. Een prachtige wandeling doorheen #MooiMol om te genieten van de omgeving en vooral van elkaars gezelschap. Test hoe verliefd je bent en zorg voor een onvergetelijke herinnering!
Van 1 tot en met 28 februari.

Kraak samen de Liefdescode

Vind samen met je liefste de drie cijfers om de liefdescode te ontcijferen. Bezegel jullie liefde door het hartjesslot aan het grote hart bij de dienst toerisme te verankeren.

 

Hand in hand wandelen

Trek de gezonde buitenlucht in met z’n tweetjes! Wandel langs verschillende romantische plekjes die je doen wegdromen.

 

Samen quizzen en spelletjes spelen

Bewijs jullie liefde door de verschillende vragen op te lossen en opdrachten uit te voeren. Zijn jullie het ultieme team?

 

De liefde gaat door de maag

Gezellig smikkelen kan niet ontbreken aan een leuke dag. Wil je tapas of liever pasta?  Kiezen kan soms toch moeilijk zijn! 

 

Cadeautjestijd

Tijdens de wandeling kom je langs de leukste zaken in hét shoppingcentrum van de Kempen. Pik onderweg een tof cadeautje voor elkaar op met de cadeaubon.

 

Deelnemen? Klik hier!

Contactgegevens

Markt 1a
014 33 07 85

Wanneer

Van 1 tot en met 28 februari.

Rekening houdend met de openingsuren van de horeca-zaken, kan je voor deze romantische wandeling van 9 tot 18 uur terecht op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op maandag en zondag gaat de wandeling niet door.

Prijs

50 euro voor 2 personen inclusief cadeaubon

naar top