Toerisme Mol logo

Daarom moet jij zondag 9 december op de kerstmarkt zijn!

Jenevertje hier, chocomelkje daar, een hotdog wat verder, … zalig zo’n kerstmarkt! Op 9 december van 12 tot 18 uur toveren we het Rondplein en een stukje Corbiestraat om tot een kerstdorpje. Gezelligheid alom, met minstens 4 redenen waarom jij er ook bij moet zijn.

1. Verwarmend dansspektakel

Dansschool Steppin'Out! zorgt voor een spetterend dans- en theaterspektakel, dit jaar helemaal in het thema ‘Het meisje met de zwavelstokjes'. Het is volledig gratis en geeft de kerstmarkt die extra magische toets.

 

2. Ongelofelijk veel lekkers

De verenigingen zorgen elk jaar voor een variatie aan hapjes en drankjes. Van cupcakes tot hotdogs, wafels en soep… iedereen vindt wel iets lekkers! Voor de volwassenen onder ons zijn er elk jaar nieuwe, gekke jeneversmaken.

 

3. Creatieve, warme tent

Buiten hapjes en drankjes, kan je gezellig opwarmen op de overdekte creatieve kerstmarkt. Handwerkjes en leuke souvenirtjes vinden hun weg naar de warme tent.

 

4. De échte kerstman

De super magische toets op de kerstmarkt wordt natuurlijk gebracht door de enige échte kerstman. Jong en oud mag op de foto met hun idool. De vriendelijke man brengt ook zijn arrenslee mee!

 

Noteer onze kerstmarkt in je agenda!

Contactgegevens

Rondplein
014 33 07 85
naar top