Toerisme Mol logo

Happen & Stappen

Reserveer
Een ontspannende wandeltocht, gedecoreerd met een voor-, hoofd- en nagerecht in twee fantastische horecazaken. Dé ultieme combinatie tussen wandelen en lekker eten! De dienst toerisme zorgt dit jaar weer voor een smaakbom van jewelste. We wandelen maar liefst 10 kilometer langs de mooiste plekjes in Mol. Om het geheel af te maken, voorzien we onderweg een fotozoektocht waarmee je schitterende prijzen kan winnen!
foto: Banner lp.jpg

Heerlijk wandelen

Tijdens de Happen & Stappen wandeling stap je maar liefst 10 kilometer langs de mooiste plekjes van #MooiMol. We beginnen onze ontdekkingstocht in het Centrum, om dan onze tocht verder te zetten doorheen de mooie natuur van de omgeving van Achterbos en Sluis.

De wandeling is gedeeltelijk op onverharde grond dus niet rolstoeltoegankelijk. Ook honden mogen mee aan de leiband.

 

Fantastisch eten

Geen urenlange saaie diners aan tafel, maar een toffe wandeling met 3 culinaire stops. Tijdens Happen & Stappen geniet je van een menu voor échte lekkerbekken:

  • De Melksnor: Tomatensoep OF soep van de week

  • 'T Sluyhof: Brochette met saus naar keuze en kroketten of frieten OF visbordje met kreeftensaus met puree OF vegetarische lasagne

  • De Melksnor: Dagvers gebak met koffie

Fotozoektocht

Om het nog extra leuk te maken onderweg, richtten we een fotozoektocht in die de speurneus in jou naar boven haalt. Ontdek onze prachtige gemeente en val in de prijzen! Vul hier het juiste antwoord in.

 

Contactgegevens

014 27 24 26

Wanneer

14 oktober 2023 tot 30 april 2024

Vertrekken kan tussen 9.30 en 11.30 uur.

Opgelet! De keuken van de Melksnor sluit om 16.45 uur

Prijs

33,5 euro

Dranken zijn niet inbegrepen en reken je ter plaatse af.

Reserveren

Reserveren is verplicht en doe je minimum 3 dagen op voorhand via onze webshop of bij Visit Mol. 

De reservatie is geldig vanaf het moment dat het totaalbedrag ontvangen is. Na reservatie en betaling ontvang je per mail de wandelroute en de fotozoektocht. Na reservatie en betaling ontvang je per mail de wandelroute en de fotozoektocht.

Dranken zijn niet in de prijs inbegrepen en worden ter plaatse afgerekend .

Vertrek en aankomst

VertrekplaatsStation Mol

Afstand

10 km
Reserveer
naar top