Toerisme Mol logo

Fotozoektochten ‘Op trot met Lot & Bot’

Lot & Bot zetten maar liefst vier fotozoektochten op touw in vier prachtige stukjes van #MooiMol. Deze gratis fotozoektochten zijn geschikt voor alle leeftijden, ook voor gezinnen met kinderen. Telkens wanneer er een zoektocht gelanceerd wordt, kan je deze vanaf de lanceringsdatum hieronder downloaden of een afgedrukte versie gratis ophalen in één van de afhaalpunten.

1. Zilvermeer

Een wandeling van 3,2 kilometer op het prachtige domein van het Zilvermeer die voor iedereen geschikt is! Je wandelt langs het witte zand en je ziet stukjes van het domein waar je anders nooit komt. Voor mensen in een rolstoel voorzien we een korter traject van 2,5 kilometer. Vanaf 27 oktober beschikbaar.

Download onderaan je deelnameformulier.

 

2. Den Diel

Deze wandeling voorbij verschillende sluizen heeft een pittig karakter. 5 kilometer wandelen op onverharde wegen brengt je langs prachtige natuurplekjes. Beschikbaar vanaf 17 november.

Download onderaan je deelnameformulier.

 

3. Galbergen

Een stevige wandeling van 4,8 kilometer brengt je langs verschillende leuke plekjes. Kinderen genieten extra in de Galbergen door de toffe speeltuin. Beschikbaar vanaf 15 december.

Download onderaan je deelnameformulier.

 

4. Achterbos

2,6 km lijkt niet veel, maar het is absoluut de moeite om deze wandeling te maken! Onderweg kom je veel bezienswaardigheden tegen die je echt niet wil missen zoals de 15 kapellekens. Deze wandeling is beschikbaar vanaf 5 januari.

Ps.: Je krijgt bij deze wandeling een leuk boekje waar alle bezienswaardigheden onderweg voorzien zijn van wat meer tekst en uitleg. Het boekje volgt de wandelroute.

Download onderaan je deelnameformulier en het boekje met de weetjes van Achterbos.

 

 

WIN 150 EURO GEMEENTELIJKE CADEAUBONS

Vul jouw oplossingen online in of stop de antwoordstrookjes in de brievenbus van de dienst toerisme, Markt 1a. Op 29 januari trekt een onschuldige hand een winnaar uit alle inzendingen.

 

Wanneer

  1. Zilvermeer: vanaf 27 oktober tot 28 januari.
  2. Den Diel: vanaf 17 november tot 28 januari
  3. Galbergen: vanaf 15 december tot 28 januari
  4. Achterbos: vanaf 5 januari tot 28 januari

Te verkrijgen bij

Je kan de 4 zoektochten gratis ophalen bij:

 

Per zoektocht kan je ook bij volgende horecazaken terecht:

Controleer vooraf zeker de openingsuren van deze zaken!

naar top