5 redenen waarom je Mol-in-Scène II niet mag missen

Bestel hier je tickets
Dit jaar verwelkomen we opnieuw tal van acteurs die onze gemeente verwennen met een prachtig massaspektakel. Mol-in-Scène II is het vervolg op het grote succes van de eerste editie in 2011. Luc Stevens werkt met meer dan 450 vrijwilligers samen aan een niet te missen voorstelling. Waarom je dit dan niet mag missen? Ontdek hieronder de 5 redenen!

1. Meer dan 400 acteurs uit de buurt

Mol-in-Scène steunt volledig op het enthousiasme van vrijwilligers van eigen bodem. Als je van Mol of omstreken afkomstig bent, ken je ongetwijfeld minstens één acteur/figurant/danser of een medewerker achter de schermen.

2. Vijf locaties in één voorstelling

Je beleeft Mol-in-Scène II in Zaal ’t Getouw, Rozenberg S.O., Schouwburg Rex en op de Wandelweg langs de Nete. Uiteindelijk kom je in de Zwaan terecht voor de slotshow. Dat zijn 5 locaties op één avond! De prachtige decors verwonderen keer op keer.

3. Authentiek lokaal verhaal met twee lichtstoeten

Mol-in-Scène II is deze keer een verhaal met jonge liefde als rode draad, stevig gekruid met onze grote gemeentelijke trots: de twee unieke lichtstoeten.

4. Ideale uitstap met familie of vrienden

Doordat je van de ene naar de andere plek verhuist, heb je onderweg de kans om te babbelen met je vrienden of familie over wat je net allemaal beleefd hebt. Extra gezellig dus!

5. Uniek totaalspektakel

Als je nog geen tickets besteld hebt, denk er dan aan dat het 6 jaar geduurd heeft om een nieuwe voorstelling in elkaar te knutselen. Het kan dus goed zijn dat je 6 jaar lang spijt hebt omdat je geen tickets gekocht hebt, voor er een nieuwe kans aankomt…

Mol-in-Scène is binnenkort ongetwijfeld hét nummer één gespreksonderwerp. Als je één ding niet wil zeggen tijdens zo’n gesprek, is het wel ‘Oh, ik was te laat voor tickets dus ik heb het niet gezien’. Grijp je kans, nu het nog kan!

Bestel hier je tickets